Notice: Undefined index: UseCaptcha in /home/webark/public_html/2plus2.ro/catalog/controller/extension/module/isenselabs_gdpr.php on line 65 Livrare si transport

Livrare si transport

LIVRARE IN TOATA TARA

Puteti face comenzi in magazinul online accesoriiauto.ro oricand. In scurt timp de la plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare. Pentru comenzile plasate de luni pana joi termenul de livrare este de 24-48 de ore* iar pentru comenzile plasate in intervalul vineri-duminica termenul de livrare este de 48-72 de ore. Produsele noastre vor fi livrate prin curierat, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea acestora pe toata durata transportului.

*Termenul este valabil pentru comenzile plasate inainte de orele 15.

Comenzile plasate dupa orele 15 vor fi preluate de catre curier a doua zi.

Pentru comenzi ce au valoare mai mare de 300 lei, transportul este GRATUIT.

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 300 leicosturile transportului va fi variabil, in functie de taxele fiecarei firme de curierat si se va achita la livrarea produselor separat de ele.

In cazul in care ati selectat ca metoda de plata Plata ramburs, veti plati valoarea coletului la primirea lui.


RETUR IN TOATA TARA

Politica de retur este comfor legilor care guverneaza comertul electronic in Romania. Produsele alimentare nu se returneaza, decat in coditiile in care nu respecta caracteristiciile specificate pe acest site. O comanda poate fi returnat din Contul meu. Dupa ce a fost livrata la dvs urmand urmatorii pasi:

1. Intrati in istoric comenzi

2. Selectati comanda din care doriti sa returanti produse

3. Selectati produsul ce doriti sa fie returant

4. Cereti returnarea acestui

5. Asteptati confirmare unui operator

6. Trimiteti-ne produsul

7. Asteptati verificare unui operator

8. Dupa primirea si verificare coletului veti primi banii in forma ceruta.


Pasii 5-8 se pot urmarii din Contul Dvs sectiunea retur produse Pentru a plasa o comanda va rugam sa urmati pasii de aici.